הוראות הכנה
מרכיבים
1. ראש כרוב לבן קצוץ גס
4. תפו"א קטנים קלופים וחתוכים לקוביות
4. גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
1. כפית שום קצוץ
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
שמן זית
פלפל לבן
מלח
בצל סגול קצוץ או 5-6 שאלוטים
רסק עגבניות (לא חובה)
אופן ההכנה
לאדות את הבצל והשום ללא שמן, עד שהנוזלים שלהם מתאדים.
להוסיף שמן זית,תבלינים,גזר ולהמשיך לטגן.
להוסיף כרוב ולבשל עד שהכרוב מאבד מהנפח.
להוסיף תפו"א לטגן, לסגור את הסיר על אש נמוכה עד שהתבשיל מוכן.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון