הוראות הכנה
מרכיבים
רבע כרוב לבן פרוס וחתוך גס
חצי בצל קצוץ בינוני
1.5 בצלים חתוכים גס
שמן זית
מלח
מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את הכרוב עם חצי הבצל הקצוץ, 2 כפות שמן זית, מלח רגיל (כחצי כפית) ומעט פלפל שחור ומניחים בצד. את שאר הבצל מניחים בתבנית אפייה. יוצקים מעל 2-3 כפות שמן זית וזורים מלח גס. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה. מוציאים מהתנור ומוסיפים מייד לסלט. מערבבים ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון