חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה עוף/לבן/סטייק מזוגג בסויה וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלייה פשוטה ומהירה שניתנה לפילה חזיר , ותתאים גם לחזה עוף או לסטייק בקר br br
פילה עוף/לבן/סטייק מזוגג בסויה וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלייה פשוטה ומהירה שניתנה לפילה חזיר , ותתאים גם לחזה עוף או לסטייק בקר br br
הוראות הכנה
מרכיבים
פילה חזיר שלם במשקל כ-600 גרם
3 כפות סויה
2 כפות סילאן ( סירופ תמרים)
10 עלי מרווה שלמים
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן זית לטיגן
אופן ההכנה
בקערית מערבבים את הסויה והסילאן
יוצקים על הבשר ומורחים אותו היטב בתערובת.
ממליחים ומפלפלים ומצמידים לבשר כמה עלי מרווה שלמים.
אם יש זמן, מניחים לבשר למשך כשעה.
במחבת כבדה, רצוי עם ציפוי טפלון, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר מכל הצדדים ( אם נראה שהמשרה מתחילה להישרף, מוסיפים עוד מים).
ממשיכים לבשל את הבשר, על אש בינונית, עד לדרגת מדיום ( כרבע שעה, אם אם יש מדחום לבשר, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-65 מעלות)
מוציאים את הבשר מהמחבת ומחכים חמש דקות לפני הפריסה.
בסכין חדה פורסים לפרוסות בעובי של כסנטימטר.
מגישים עם אורז וסלט פשוט, או עם קוסקוס, או עם תפוחי אדמה.
מגיש: שרון שני
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון