הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
50 גר שמרים
2 כפית מלח שטוחה
15 סוכרזית
150גר שמן צמחי
2 ביצים
2 חלמונים
1 תמצית וניל
2 כוסות חלב 1%
למילוי
ריבת לייט של מרמולייט
שמן לטיגון
אבקת סוכרזית לפזר מעל הסופגניה
אופן ההכנה
במערבל שמים את כל מרכיבי הבצק למעט החלבללוש דקה.
מוסיפים את החלב בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק.
מניחים מכוסה עד להכפלת הנפח.
יוצרים 40 עיגולים שווים.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
ממלאים בריבת הלייט ומפזרים אבקת סוכרזית.
מגיש:
מקור: מרמולייט
שתף את המתכון