הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות בצל קצוץ
3 כוסות מים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
1/2 כוס שמן
1/2 כפית זנגוויל טחון
2 שיני שום מעוכות
2 פלפלים ירוקים,חתוכים לרצועות
2 תפוחי אדמה גדולים,חתוכים לקוביות
1/4 כפית כורכום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הבצל בסיר,על אש בינונית,עד שייעשה שקוף. לפני שהבצל מתחיל להצהיב, מוסיפים 2 כוסות מים. אחר כך מוסיפים את הבשר ומבשלים 45-60 דקות. מוסיפים את השום ומערבבים הייטב. מוסיפים את הזנגויל והמלח ומניחים לבעבע כמה דקות. מוסיפים את הפלפל הירוק, תפוחי אדמה וכוס מים וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה מתבשלים. מגישים חם עם אינג'רה.
מגיש:
מקור: מאיה בהיר
שתף את המתכון