הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר כבש טחון
2 כפות שומן כבש
2 כפות גדושות כוסברה קצוצה דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
1 בצל גדול קצוץ דק דק
1 כף שמן זית כתית מעולה.
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טרי
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל 4 העונות
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הבשר עם השומן ומוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הבצל הכוסברה והפטרוזיליה.
לשים עד שמתקבלת עיסה חלקה ואחידה.
יוצרים גלילי קבב באורך של 5 ס"מ ובקוטר קטן של 1 ס"מ.
צולים על גחלים או בגריל.
מגיש:
מקור: פרסי - אמונה
שתף את המתכון