חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה פטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה פטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה גדולים מבושלים
חצי כוס קמח
1 ביצה
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כף שמן
שמן לטיגון
למלית: חצי ק"ג בשר בקר טחון
חופן צנוברים
1 כפית שום כתוש
1 בצל קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
רבע כוס פירורי לחם
1 ביצה
רבע כפית מלח
1 כף בהרט
אופן ההכנה
מועכים את תפוחי האדמה למחית. מוסיפים את הקמח, כף השמן, הביצה, המלח והפלפל ומערבבים היטב לעיסה אחידה ומעט דביקה. בנפרד, מערבבים היטב את חומרי המלית לעיסה אחידה. מחממים שמן לטיגון במחבת. בעזרת ידיים רטובות בלבד לוקחים מתערובת תפוחי האדה ומשטחים על כף היד. מניחים במרכז מעט מהמלית ועוטפים למעין קציצת מחית תפו"א שממולאה בבשר. מניחים בשמן החם ומטגנים היטב משני הצדדים. חוזרים על הפעולה עד שנגמר הציפוי והמלית.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון