הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף אחד שלם
2 בננות ירוקות
כוס חלב קוקוס
שמן שומשום
2 שיני שום כתושים
1 כף קורנפלור
תיבולית של קנור בטעם תיאלנדי
מלח ופלפל (צ'ילי גרוס) לפי טעם
אופן ההכנה
חותכים את העוף לקוביות קטנות.
מערבבים את העוף עם השום והקורנפלור.
מטגנים את העוף במעט שמן שומשום (לא לחמם אותו לפני כי הוא נשרף מהר) עד שמשנה את צבעו.
מוסיפים את התיבולית ומערבבים.
מוסיפים ומערבבים את הבננות חתוכות לפרוסות בגודל 1ס"מ.
מוסיפים את חלב הקוקוס מעורבב עם כפית קורנפלור.
ממליחים ומפלפלים לפי טעם (מי שאוהב את המאכל חריף יוסיף יותר פלפל) . מורידים מהאש כשהרוטב מסמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון