חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות פרמזן וקצ'קבל עם זרעוני פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מלוחות פריכות וטעימות.
עוגיות פרמזן וקצ'קבל עם זרעוני פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מלוחות פריכות וטעימות.
הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוסות קמח
100 גרם פתיתי פרמזן ("השף הלבן")
100 גרם גבינה קולאג' קצ'קבל מגורדת
½ כפית פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח
2 כפיות זרעוני פרג שלמים.
150 גרם חמאה תנובה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות חלב תנובה קר
לצפוי:
1 ביצה טרופה
4 כפות זרעוני פרג שלמים.
אופן ההכנה
1. שמים במעבד מזון קמח, פרמזן, קצ'קבל פלפל שחור, מלח ופרג ומעבדים ½ דק'. מוסיפים
את החמאה ומעבדים לתערובת פירורית, מוסיפים את החלב ומעבדים לכדור בצק אחיד.
2. מגלגלים את כדור הבצק לגליל בקוטר 3 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 3 שעות.
לאחר 3 שעות קרור, מוציאים מהמקרר ופותחים את העטיפה של הניילון הנצמד, מורחים
את גליל הבצק בביצה טרופה ומפזרים עליו את זרעוני הפרג באופן אחיד.מכניסים למקרר עוד
1 שעה קרור.
3. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס) פורסים את הבצק לפרוסות בעובי
½ ס"מ, מניחים בתבנית , אופים כ- 20 דק' עד שהעוגיות מזהיבות. מוציאים מיד מן
התבנית ומצננים. שומרים בקופסא ( או צנצנת) אטומה.
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני תנובה לשבועות
שתף את המתכון