חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שראיתי באינטרנט ויצא ממש טעים אז אני מציע אותו לכם
דגים חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שראיתי באינטרנט ויצא ממש טעים אז אני מציע אותו לכם
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו דג ים לפי בחירה, פרוס לנתחים
מלח
1 ראש שום (כ‭12-‬ שיני שום)
‭3/4‬ כוס שמן
2 כפות פפריקה חריפה
2 כפות פלפל צ'ומה (מחית שום ופפריקה, להשיג בכל סופר)
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 כפית קימל טחון (כרוויה)
1 כפית כמון
מיץ מ‭1/2-‬ לימון
אופן ההכנה
מנקים את הדג. ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים בשמן חם (לא רותח‭.(‬ מנמיכים את האש מוסיפים את הפפריקה, הפלפל צ'ומה ואת רסק העגבניות.
בוחשים מהר מהר במשך מספר שניות כדי לצרוב את הפפריקה. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים עוד רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.
מוסיפים מים עד לסמיכות של רוטב. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי מהדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד עשר דקות על אש גבוהה.
סוחטים מעל מיץ מחצי לימון ומנמיכים את האש למשך שבע דקות נוספות. מומלץ להגיש עם פלח לימון וחלה טרייה.
מגיש: ashalk
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון