הוראות הכנה
מרכיבים
2 ככרות לחם לבן או באגט
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 כף עלי תימין
12 פלפלים אדומים וצהובים קלויים, מנוקים וחצויים
24 פרוסות גבינת צאן
24 פילה אנשובי
24 זיתים שחורים חצויים
24 עלי בזיליקום שלמים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מערבבים בקערית את השמן, השום והתימין. פורסים את הלחם ומורחים את הפרוסות בשמן המתובל. קולים אותן על מחבת פסים משני צידיהן, עד שהן משחימות מעט.
מניחים על כל פרוסה חצי פלפל קלוי, ועליה לפי הסדר: עלה בזיליקום, פרוסת גבינה, אנשובי ושני חצאי זיתים.
מטפטפים מעל שמן זית, מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס ומניחים בכלי ההגשה.
מגיש:
מקור: סדנה של אהרוני
שתף את המתכון