חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים
מאפינס קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 כפית אבקת אפיה
קורט סודה לשתיה
2 כוסות קישואים מגורדים על פומפייה (ניתן להחליפם בגזר, בננה, תפוחי אדמה, תפוחי עץ, סלק, דלעת וכו')
2 כפות שמנת
1.5 אגוזים שבורים
1 כוס צימוקים
3 ביצים
1 כוס שמן
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
2.בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים.
3.מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחת חלקה, שופכים את התערובת לתבנית שקעים.
4.אופים 25 דקות בחום 180 מעלות .
מגיש: gilai
מקור: בית אמא
שתף את המתכון