חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שושנים במלוי פסטו וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון זכה במקום ראשון בתחרות של Buy Bonus ו- "עץ הזית" br
שושנים במלוי פסטו וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון זכה במקום ראשון בתחרות של Buy Bonus ו- "עץ הזית" br
הוראות הכנה
מרכיבים
חמרים לבצק:
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
1/2 כוס מים פושרים
100 גר' מרגרינה "עץ הזית"
3 כוסות קמח ללחם
כפית שטוחה מלח
כף שטוחה אבקת מרק בצל
חומרים למלוי:
כוס גבינה צהובה מגורדת
כוס גבינה פטה מפוררת גס
50 גר' צנוברים
½ כוס זיתים חצויים
למריחה:
3/4 כוס ממרח פסטו
אופן ההכנה
מערבבים את השמרים ,כפית סוכר, וחצי כוס מים פושרים. ממתינים 5 דקות. ממסים את המרגרינה במיקרוגל במשך דקה מוסיפים למרגרינה, תוך כדי ערבוב את המים
הפושרים (כוס), את השמרים המומסים, חצי מכמות הקמח והמלח. ממשיכים לערבב ומוסיפים את החלק הנותר של הקמח ואת אבקת המרק.לשים במשך 10 דק' עד קבלת בצק רך לא דביק (אפשר להוסיף עוד קמח). מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים במשך כשעה.
לחמם את התנור ל- 180 מעלות צלסיוס.
מקמחים משטח ולשים את הבצק שתפח ומשאירים 5 דקות למנוחה.מרדדים את הבצק לעלה דק , מורחים אותו בממרח פסטו ומפזרים עלי ואת חמרי המלוי.מקפלים מעט משני צדי אורך העלה ומגלגלים, תוך הידוק , לגליל ארוך.מרפדים את תבנית האפיה בניר אפיה ,חותכים פרוסות ומניחים בצורה שטוחה על התבנית (להשאיר רווחים לתפיחה בין הפרוסות). מכסים במגבת ומשאירים לתפוח כחצי שעה.
אופים כחצי שעה או עד שמזהיב.
מגיש: amitsur
מקור: חני מרגולין, תל עדשים
שתף את המתכון