חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי עוף בנוסח בנגקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי עוף בנוסח בנגקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות חזה עוף
50 גר' אגוזי פקאן
½ בקבוק רוטב סויה
טבסקו לפי הטעם
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
4 שיני שום כתוש
120 גר' ג'ינג'ר מסוכר (מומלץ .להשיג בחנויות טבע)
½ ראש כרוב
2 גזרים
1 בצל
2 בצל ירוק
1 קופסת תירס גרגירים
4 כפות דבש
4 פלפלים צבעוניים
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חותכים את העוף לרצועות דקות ואת הירקות לרצועות סיניות בצורה אחידה.
2. הכנת הרוטב: מניחים בקערה את הסויה, הג'ינג'ר הקצוץ, הטבסקו, פלפל שחור, דבש ושום (יש לשמור מעט שום בצד לשמן הטיגון). מערבבים היטב ומניחים בצד.
3. מלהיטים בווק מעט שמן בתוספת השום הכתוש ומניחים את העוף. מקפיצים תוך כדי ערבוב.
4. כשהעוף מוכן, מכניסים את הירקות והרוטב, ומקפיצים הכל יחד
מגיש: קיבי
מקור: מתכון של מסעדת פאנץ' ליין בתל אביב.
שתף את המתכון