הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר בקר טחון
1 כף שמן זית
מעט רוזמרין קצוץ
מעט תימין
כפית כמון
3 ביצים
2 כפות מים
1בצל גדול חתוך גס
1/2 כפית אבקת מרק עוף
2 שיני שום מעוכות
צרור עלי כוסברה קצוצה
מלח/פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הבשר יחד עם הבצל,שיני השום,אבקת מרק,כוסברה , מפזרים מעט רוזמרין ותימין מעל.
מוסיפים את הביצים,ותיבול המלח פלפל שחור מעט כמון ולשים לעיסה.
פורסים את עיסת הבשר בתבנית עם שמן זית.
טורפים היטב את הביצה הנותרת ויוצקים על הפשטידה.
אופים כחצי שעה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון