חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיש קישואים ,ברוקלי ,בצל וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מכין את הקיש בתבנית שקעים מסיליקון .
קיש קישואים ,ברוקלי ,בצל וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מכין את הקיש בתבנית שקעים מסיליקון .
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 ביצה
חביחה קטנה של חמאה חתוכה לקוביות
2 כפות מים קרים מאוד
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
למילוי:
5קישואים בינוניים, מגוררים גס
2 בצלים גדולים, חתוך לפרוסות דקות
3 פרחי ברוקלי מבושלים קצוצים
3שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
1חב' גבינה צהובה
3ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
100גר ' גבינת פרמזן מגוררת
2 כפות קמח תופח
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
הבצק:
לערבב בקערה קמח, מלח, סוכר וחמאה. יש לחתוך את החמאה לקוביות כדי שתיבלע בקלות. ללוש עד לקבלת בצק מפורר. להוסיף את הביצה ו-2 כפות מי קרח, וללוש עד שהבצק יהיה גמיש ואחיד. במידת הצורך ניתן להוסיף עוד מעט מים קרים או קמח. לגלגל את הבצק לכדור ולהכניס לשעה למקרר.
המילוי:
את הבצלים להזהיב במחבת גדולה עם מעט שמן זית .
נוסיף את הקישואים המגוררים הברוקלי, הפטרוזיליה הקצוצה הכוסברה והשום הכתוש ונאדה כ-10 דקות, עד שהנוזלים יצטמצמו. נניח בצד להתקרר מעט.
נוסיף את הגבינה הצהובה, נכניס לקערה עמוקה ונוסיף 3 ביצים, 1 כוס שמנת חמוצה, 2 כפות קמח, 100 גר' פרמזן מגורר. נערבב ונוסיף את המילוי, נתבל במלח ופלפל שחור גרוס גס ונערבב היטב.
את הבצק מהמקרר נרדד על תבנית סיליקון בעלת שקעים קטנים . נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפיה ראשונית של הבצק. נוציא את התבנית לאחר 5 דקות, נשפוך את המילוי אל השקעים ונחזיר לתנור ל-30 דקות נוספות.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון