הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר צלעות
לרוטב:
2 כוסות קטשופ
חצי כוס שרי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
כף שורש זנגביל מגורר
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ומעבירים לסיר
מרתיחים את הרוטב עם הבשר מנמיכים את האש ומבשלים בסיר סגור כ 20 דקות תוך כדי עירבוב כל כמה דקות
מעבירים לכלי שלא עשוי ממתכת [פלסטיק או זכוכית ] מכסים בניילון ניצמד ומעבירים למקרר
למשך לילה
לצליה:
כאשר שמים את הצלעות על הגריל יש להבריש אותן עם הרוטב הופכים אותם פעמיים שלוש ומברישים תוך כדי
הצליה נמשכת כ 7 עד שמונה דקות לא יותר
מגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: גארי מאץ בעלי המסעדה
שתף את המתכון