הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול קלוי על אש או אפוי בתנור
4 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
4 פלפלים כתומים או צהובים חתוכים לרצועות
2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות
1 כף שמן
קופסת רסק עגבניות קטנה ומים בנפח אותה קופסה
2 כפות טחינה גולמית מדוללת במעט מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מזהיבים את טבעות הבצל במחבת טפלון גדולה, מוסיפים את רצועות הפלפלים ומערבבים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, מתבלים וממשיכים לערבב עוד חמש דקות.
2. חותכים את החציל לאורכו ומוציאים את התוך. מועכים במזלג ומוסיפים למחבת. מערבבים עוד חמש דקות. לפני ההגשה יוצקים את הטחינה ומגישים.
מגיש:
מקור: ynet
שתף את המתכון