חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא בנוסח ארגטינאי- מתכון זוכה בתחרות מתכונים !!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זוכה בתחרות מתכונים ספטמבר 2001 !!!
עוף ממולא בנוסח ארגטינאי- מתכון זוכה בתחרות מתכונים !!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זוכה בתחרות מתכונים ספטמבר 2001 !!!
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף טרי שלם
250 גרם בשר בקר טחון
4 שיני שום כתושות
5 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
קורט אגוז מוסקט
קורט הל
50 גרם אגוזי מלך חתוכים בינוני
50 גרם צנוברים
70 גרם צימוקים
חצי כוס יין לבן
אופן ההכנה
מכינים את המילוי ע"י עירבוב של הבשר הטחון עם השום 3 כפות פטרוזליה המוסקט הצנוברים הצימוקים המלח והפלפל וקורט הל מערבבים היטב וממלאים את העוף
מערבבים את הפטרוזיליה שנותרה עם קורט אגוז מוסקט פפריקה ומעט שום כתוש ומורחים על העוף
מניחים את העוף בתבנית חסינת אש יוצקים מעל את היין אופים כשעה וחצי בתנור שחומם לחום בינוני כ 180 מעלות צלסיוס. במהלך האפיה הופכים את העוף מידי פעם
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: סבינה קרימוב
שתף את המתכון