הוראות הכנה
מרכיבים
Meravsl
דפי לזניה שלא דורשים בישול
קופסת קוטג'
קופסת רסק עגבניות
אורגנו מיובש
בזיליקום מיובש או קפוא כזה שבא בקוביות
שמן זית
מים רותחים
גבינה בולגרית אם יש בבית
ביצה
אופן ההכנה
לחמם תנור אפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
שמים בקערה מים רותחים , כדי שניתן יהיה לטבול את דפי הלזניה במים.
לוקחים 2 קערות - בקערה אחת מערבבים - קוטג', ביצה, אבקת שום, אורגנו (ואם יש גבינה בולגרית) בקערה השנייה מערבבים רסק עגבניות, מעט שמן זית, בזיליקום.
לוקחים תבנית פיירקס, עדיף שתהיה מרובעת , וטובלים דף לזניה במים ממש לכמה שניות ושמים בתבנית ושמים 2 דפי לזניה אחד ליד השני ואז מורחים מהמליות של הקוטג'+הרסק ואז שוב שכבה של 2 דפי לזניה ושוב מהמליות וחוזר חלילה ככה עד שיש 4 שכבות של לזניה ומעל השכבה האחרונה למרוח מהמליות ולהכניס לתנור ל180 מעלות לחצי שעה בערך ואז להוסיף גבינה צהובה מגורדת בנדיבות ולאפות עוד כמה דקות עד שזה מוכן (הגבינה מבעבעת ומקבלת השחמה קלה).
מגיש:
מקור: מירב מעריב
שתף את המתכון