חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי לזאניה אך מתעצלים להשקיע בהכנה מסובכת.
לזניה לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי לזאניה אך מתעצלים להשקיע בהכנה מסובכת.
הוראות הכנה
מרכיבים
Meravsl
דפי לזניה שלא דורשים בישול
קופסת קוטג'
קופסת רסק עגבניות
אורגנו מיובש
בזיליקום מיובש או קפוא כזה שבא בקוביות
שמן זית
מים רותחים
גבינה בולגרית אם יש בבית
ביצה
אופן ההכנה
לחמם תנור אפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
שמים בקערה מים רותחים , כדי שניתן יהיה לטבול את דפי הלזניה במים.
לוקחים 2 קערות - בקערה אחת מערבבים - קוטג', ביצה, אבקת שום, אורגנו (ואם יש גבינה בולגרית) בקערה השנייה מערבבים רסק עגבניות, מעט שמן זית, בזיליקום.
לוקחים תבנית פיירקס, עדיף שתהיה מרובעת , וטובלים דף לזניה במים ממש לכמה שניות ושמים בתבנית ושמים 2 דפי לזניה אחד ליד השני ואז מורחים מהמליות של הקוטג'+הרסק ואז שוב שכבה של 2 דפי לזניה ושוב מהמליות וחוזר חלילה ככה עד שיש 4 שכבות של לזניה ומעל השכבה האחרונה למרוח מהמליות ולהכניס לתנור ל180 מעלות לחצי שעה בערך ואז להוסיף גבינה צהובה מגורדת בנדיבות ולאפות עוד כמה דקות עד שזה מוכן (הגבינה מבעבעת ומקבלת השחמה קלה).
מגיש: amitsur
מקור: מירב מעריב
שתף את המתכון