הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה גדולים מקולפים וחתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
רבע כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
5 ביצים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם חצי מכמות השמן ומטגנים את הבצל להזהבה קלה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ 20 דקות עד הזהבה.
טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת עם מעט שמן זית שנותר. מכסים ומטגנים כ 3 דקות הופכים את האומלט ל3 דקות נוספות עד הזהבה ומגישים.
בתאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון