חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל כרוב מאודה עם עצמות בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הירקות והבשר משתלבים בטעמים. זה מאכל חורפי שצריך לאכול חם.
תבשיל כרוב מאודה עם עצמות בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הירקות והבשר משתלבים בטעמים. זה מאכל חורפי שצריך לאכול חם.
הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב גדול או שנים בינוניים חתוכים לרצועות (בגלל אופי הכרוב שמוציא הרבה נוזלים צריך כמות)
2 בצלים גדולים
2-3 שיני שום
2 גזרים חתוכים לעיגולים דקים (לא מאד).
3-4 כפות דבש
קופסת רסק עגבניות קטנה (או שתים-לפי הכמות המבושלת)
2-3 עצמות מח - או עצמות אוסובוקו.
אופן ההכנה
לטגן פרוסות בצל עם שום עד השחמה. להוסיף את העצמות ולאדות אותם יחד עם הבצל.
להוסיף את הגזר החתוך וכל הזמן להמשיך לאדות ולבחוש.
להוסיף את כל כמות הכרוב ולהמשיך לבחוש עד שהוא מתכוץ ומפריש נוזלים. להמליח היטב
ולהמשיך לבחוש.
כשהכרוב כבר הוריד מהנפח שלו - מוהלים רסק עגבניות עם כוס מים ושופכים לתוך הסיר.
כמובן - להמשיך לבחוש בקדרה....
להוסיף את 2-3 כפות הדבש ולערבב.
לתת לתבשיל להתבשל כך, על אש נמוכה ביותר בסיר חצי מכוסה. אם יש מן המוכן ציר מרק בשר
או עוף ניתן להוסיף לתבשיל אבל לא יותר מגובה התבשיל. הוא מוכן כשהבשר רך לגמרי.
מגיש: amitsur
מקור: יעל - מאגר מתכונים דינמו
שתף את המתכון