הוראות הכנה
מרכיבים
בשר חזה (ברוסט)
בצל
גזר
פלפל ירוק
תפוחי אדמה
חצילים
פילפל אדום
עגבניות
כרוב
שמיר
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
לרחוץ את הירקות לקלף ולחתוך פרוסות
מניחים בסיר כבד את הבשר , ומעל את כל הירקות בשכבות לדחוס מעט עם היד בלי לפחד
לפי הסדר הבא:
בצל
גזר
פלפל ירוק
תפוחי אדמה
חצילים
פילפל אדום
עגבניות
כרוב
שמיר
מלח
פלפל
אם הסיר גדול פשוט להניח מכל ירק יותר משיכבה אחת!
להוסיף רבע (גם זה לא חובה)! כוס מים, לכסות לבשל עד רתיחה (הירקות יפרישו את הנוזלים), כשהתבשיל רותח , להנמיך האש ולהמשיך לבשל עוד 2.5 שעות מכוסה.
מגיש:
מקור: יעל. מאגר מתכונים דינמו-תיקונים שלי
שתף את המתכון