חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיף פצפוצי אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף מוצלח ובריא, חביב על כל הגילאים.
חטיף פצפוצי אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף מוצלח ובריא, חביב על כל הגילאים.
הוראות הכנה
מרכיבים
9 כוסות פצפוצי אורז
1 חב' מרגרינה
6 כפות דבש
200 גרם חלבה
200 גרם שומשום
אופן ההכנה
קולים את השומשום קלות.
מניחים בתוך סיר המונח על גבי האש את המרגרינה, החלבה והדבש, מבשלים עד שהכל נמס. מוסיפים את הפיצפוצי אורז וחצי מכמות השומשום (בוחשים כל הזמן)
מורידים מעל האש ויוצקים לתוך תבנית, מיישרים ומהדקים פנימה. מסיפים מעל את השומשום הנותר ומהדקים אותו גם כן.
מכניסים למקרר וחותכים למעוינים כעבור חצי שעה בערך.
מגיש: לין
מקור:
שתף את המתכון