חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טוצ'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאפה תפוחי אדמה מבוקובינה, רומניה. (היום אוקראינה). אמא שלי היתה עושה את זה. ידוע לי שצריך לגרד את תפוחי האדמה בפומפיה, להוסיף ביצים, מלח ופלפל שחור. נדמה לי שמוסיפים גם בצל מגורד ואפילו שמרים. לא ידועות לי הכמויות של כל מרכיב. brאשמח לקבל מידע מעודכן. brבתודה מראש br אברהם
טוצ'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאפה תפוחי אדמה מבוקובינה, רומניה. (היום אוקראינה). אמא שלי היתה עושה את זה. ידוע לי שצריך לגרד את תפוחי האדמה בפומפיה, להוסיף ביצים, מלח ופלפל שחור. נדמה לי שמוסיפים גם בצל מגורד ואפילו שמרים. לא ידועות לי הכמויות של כל מרכיב. brאשמח לקבל מידע מעודכן. brבתודה מראש br אברהם
הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפוחי אדמה
2 ביצים
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן
שקית שמרים יבשים או שמרית
חצי כוס קמח
1 בצל
אופן ההכנה
לחמם תנור האפיה לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס).
לרסק את תפוחי האדמה ואת הבצל במעבד מזון או בפומפיה עדינה.
להוסיף את כל החומרים.
לתקן תיבול ע"י פלפל או מלח.
לשמן ולקמח תבנית -28-26 (או תבנית חד פעמית), לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות בחום בינוני כשעה או עד אשר מזהיב.
לפרוס ולהגיש עם המנה העיקרית או סתם כנישנוש.
חיים נוי
מגיש: חייםנוי
מקור: משפחתי
שתף את המתכון