חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל באידוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עפ"י ספרו של אהרוני - עם שדרוג קל שלי.
חציל באידוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עפ"י ספרו של אהרוני - עם שדרוג קל שלי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול יפה וקל מקולף.
לרוטב
1 כפית זנגביל קצוץ
4 שיני שום כתוש
2 כפות חומץ
1 כף יין לבן
3 כפות רוטב סויה לבן
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחןר
1 כף סוכר
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 בצל ירוק עלים ירוקים קצוצים דק
לקישוט
1 כפית שמן שומשום
1/4 כפית שמן צ'לי
אופן ההכנה
חורצים את החציל לאורכו מסביב.
שמים את החציל בכלי אידוי ומאדים כ 20 דקות.
מניחים להתקרר.
חותכים לאורכו לרצועות של 2 ס"מ ומסדרים בצלחת הגשה בצורת ספירלה.
מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ושופכים על החציל בצורה שווה.
מפזרים למעלה את הבצל הירוק ומזליפים את שמן השומשום.
מגיש: gilai
מקור: אהרוני
שתף את המתכון