חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות חזה הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל וטעים
קציצות חזה הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 תפוחי אדמה
כחצי ק"ג חזה הודו טחון
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
ממתיק כלשהו (סוכר/תחליף סוכר)
מים לבישול
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גסות. מכניסים לסיר עם מים ולהביא לרתיחה עד שכמעט כמעט רך.
לתבל את חזה ההודו במעט אבקת מרק עוף, פלפל שחור ומעט ממתיק כלשהו, שלא יצא מתוק מדי ולערבב.
כשתפוחי האדמה כמעט מוכנים, לגלגל קציצות מהבשר ולהכניס לסיר. למים של התבשיל להוסיף אבקת מרק עוף, פלפל שחור ושוב מעט מהממתיק.
אחרי שהמים רתחו מעט, לטעום ולתקן תיבול.
נא לזכור, זה חזה הודו ולא לוקח זמן רב עד שמוכן.
בתאבון!
מגיש:
מקור: רומני
שתף את המתכון