הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 תפוחי אדמה
כחצי ק"ג חזה הודו טחון
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
ממתיק כלשהו (סוכר/תחליף סוכר)
מים לבישול
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גסות. מכניסים לסיר עם מים ולהביא לרתיחה עד שכמעט כמעט רך.
לתבל את חזה ההודו במעט אבקת מרק עוף, פלפל שחור ומעט ממתיק כלשהו, שלא יצא מתוק מדי ולערבב.
כשתפוחי האדמה כמעט מוכנים, לגלגל קציצות מהבשר ולהכניס לסיר. למים של התבשיל להוסיף אבקת מרק עוף, פלפל שחור ושוב מעט מהממתיק.
אחרי שהמים רתחו מעט, לטעום ולתקן תיבול.
נא לזכור, זה חזה הודו ולא לוקח זמן רב עד שמוכן.
בתאבון!
מגיש:
מקור: רומני
שתף את המתכון