חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים (5 דקות הכנה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מהירה וטעימה הכנה ב-5 דקות
עוגת תפוחים (5 דקות הכנה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מהירה וטעימה הכנה ב-5 דקות
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחים קלופים ופרוסים דק
2 כפות סוכר
כפית קינמון
----------------
100 גרם צימוקים
לבלילה:
-----------
כוס סוכר
כוס קמח תופח
1/2 כוס שמן
3 ביצים
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל-180 מעלות צלסיוס.
לערבב את התפוחים עם הסוכר והקינמון לשטח על תבנית משומנת לפזר מעל את הצימוקים.
לערבב את כל חומרי הבלילה ולשטח מעל הצימוקים
להכניס לתנור 180 מעלות חצי שעה עד ארבעים דקות
מגיש: רותם דבי
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון