הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
12 כפות סוכר חום
12 כפות קמח תופח (אוסם)
300 גרם אגוזים קצוצים דק(אפשר תערובת של כל מיני אגוזים)
300 גרם צימוקים קטנים
100 גרם פירות יבשים אחרים (תאנים,פאפייה,אננס,מישמש וכו')
אופן ההכנה
לשמן תבנית ולהניח עליה נייר אפיה.
לחמם תנור ל - 180 מעלות צלזיוס.
בקערת מערבל שמים את הסוכר והביצים ומערבלים במהירות גבוהה עד קבלת קצף בהיר.
מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבול את הקמח,האגוזים הצימוקים ושאר הפירות היבשים.
מעבירים לתבנית ואופים כ 40 דקות.
מצננים ופורסים לפרוסות דקיקות ומכניסים לכלי אטום.
מגיש:
מקור: לבנה
שתף את המתכון