הוראות הכנה
מרכיבים
½ קג פסטה (רצוי בצורת צדפות - נראה יפה בהגשה)
6 כפות שמן זית
200 גרם טונה מסוננת מקופסת שימורים ומפוררת
300 גרם חסה חתוכה לרצועות דקות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
להכין את הפסטה על פי ההוראות על האריזה. לאחר מכן, יש לשטוף טוב את הפסטה ולשפוך עליה את שמן הזית, כשהיא עוד חמה ולהניח לה להתקרר כ- 5 דקות, בינתיים שמים את החסה בקערה, מוסיפים את הטונה ואת הפסטה ומערבבים היטב. מתקנים תיבול במידת הצורך (יש לזכור כי בטונה ובפסטה יש כבר מלח) ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון