הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
2 כוסות קמח
1 שמנת חמוצה
1+1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
6 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס חלב
1 שקית אבקת אפייה.
לציפוי:
חבילת שוקולד חלב
1/3 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים. מקציפים את החלמונים בקערה עם 3/4 כוס סוכר ובקערה אחרת את החלבונים עם יתרת הסוכר.
מוסיפים לחלמונים את שאר החומרים וממשיכים להקציף. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלסיוס. מערבבים את החלבונים בתנועות קיפול את תוך תערובת העוגה.
משמנים תבנית ,במרגרינה בטעם חמאה, יוצקים לתוכה את התערובת שהכנו ומכניסים לתנור לשעה עד שעה וחצי אפייה. לבדוק מדי פעם.
בינתיים, על אש קטנה ,מרתיחים את השמנת המתוקה ושוברים לתוכה שוקולד, מערבבים וממיסים, עד שיש לנו רוטב סמיך.
כשהעוגה מוכנה יוצקים עליה את רוטב השוקולד. אפשר לפזר מעל סוכריות צבעוניות או לגרד שוקולד לבן לעיטור.
בתיאבון!!!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון