חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיקנטי-אפשרות לחריף...אני אישית שדרגתי מתכון של אמי והוספתי כל מיני תבלינים brתוצאה...מ ד ה י ם...אפילו כמילוי לסנדוויץ או סתם לנשנוש brמומלץ בחום.
סלט חצילים פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיקנטי-אפשרות לחריף...אני אישית שדרגתי מתכון של אמי והוספתי כל מיני תבלינים brתוצאה...מ ד ה י ם...אפילו כמילוי לסנדוויץ או סתם לנשנוש brמומלץ בחום.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-חצילים גדולים שטופים,חצויים ופרוסים לעובי של 1ס"מ
2-בצלים גדולים קצוצים
2-פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
1-פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
1-פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1-פלפל ירוק חריף{צ'ילי}חתוך לטבעות דקות
4-שיני שום קצוצים
כוסברה שטופה וקצוצה בכמות נדיבה
3/4-כוס שמן..קנולה/תירס/סויה
1-כפית מלח
1-כפית סוכר
4-כפות רסק עגבניות
1-כף כמון
1/4-כפית פלפל שחור גרוס
1-כף מיץ לימון סחוט טרי
2-כוסות מים
אופן ההכנה
ממליחים מעט את החצילים ומניחים בצד כשעה
בווק יוצקים חלק מכמות השמן ומחממים,מטגנים את פרוסות החצילים{מוסיפים שמן לפי הצורך}ומניחים על נייר סופג.
ממשיכים באותו ווק לטגן אתכל סוגי הפלפלים טיגון עדין{זהירות לא להגזים}מוציאים ומניחים על נייר סופג.
משיכים והפעם מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את השום ואת כל שאר המצרכים{כולל תבלינים}להוסיף את החצילים המטוגנים והפלפלים, לערבב טוב,להנמיך את הלהבה למינימום,
לכסות את הווק חלקית ולבשל כחצי שעה עד שהכל מתמזג והרוטב סמיך.
לשמור במקרר בכלי איחסון{אם ישאר ולא יחטפו,אפשר כ5 ימים}
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון