הוראות הכנה
מרכיבים
עלי חסה שטופים
עגבניות שרי
עגבניות מיובשות
כף חמאה
חופן צנוברים
שן שום כתושה
פטריות טריות פרוסות
½ כוס שמן זית
½ חומץ בלסמי
מיץ מלימון
2 שיני שום כתושות
כפית סוכר חום
½ כפית חרדל (עדיף כמובן דיז'ון)
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לחתוך את החסה והעגבניות השונות ולהניח בקערה.
לטגן מספר דקות את החמאה, צנוברים, שום ופטריות ולשפוך על החסה.
לערבב היטב את חומרי הרוטב ולצקת על הסלט.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון