הוראות הכנה
מרכיבים
2-חצילים {לבחור ארוכים במיוחד}
1-בצל גדול
5-שיני שום
צרור- כוסברה טריה
צרור-שמיר טרי
1/2-פלפל אדום
200-גרם אגוזי מלך
3/4-כוס חומץ
1-כפית מלח
1/4-כפית פלפל חריף יבש טחון
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לשטוף את החצילים,לפרוס לפרוסות בעובי 1ס"מ להמליח במעט מלח ולהשאיר בצד שעה.
לטחון את הבצל,שום,ירק אגוזים ופלפל אדום.
לתבל במלח ופלפל חריף,להוסיף את החומץ ולערבב טוב.
לטגן את פרוסות החצילים בשמן להוציא על נייר סופג ולצנן.
לסדר את פרוסות החצילים המטוגנים בכלי איחסון ולפזר מעל חלק מהמילוי ושוב פרוסות חצילים ושוב מילוי שלוש או ארבע שכבות {תלוי בגודל כלי האחסון שבחרתם}
בתיאבון.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון