חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל מטוגן וממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עשיר בטעם מיוחד brמקובל להכין במיוחד בחגים. br
חציל מטוגן וממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עשיר בטעם מיוחד brמקובל להכין במיוחד בחגים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2-חצילים {לבחור ארוכים במיוחד}
1-בצל גדול
5-שיני שום
צרור- כוסברה טריה
צרור-שמיר טרי
1/2-פלפל אדום
200-גרם אגוזי מלך
3/4-כוס חומץ
1-כפית מלח
1/4-כפית פלפל חריף יבש טחון
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לשטוף את החצילים,לפרוס לפרוסות בעובי 1ס"מ להמליח במעט מלח ולהשאיר בצד שעה.
לטחון את הבצל,שום,ירק אגוזים ופלפל אדום.
לתבל במלח ופלפל חריף,להוסיף את החומץ ולערבב טוב.
לטגן את פרוסות החצילים בשמן להוציא על נייר סופג ולצנן.
לסדר את פרוסות החצילים המטוגנים בכלי איחסון ולפזר מעל חלק מהמילוי ושוב פרוסות חצילים ושוב מילוי שלוש או ארבע שכבות {תלוי בגודל כלי האחסון שבחרתם}
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון