הוראות הכנה
מרכיבים
250 גק' שוקולד מריר
125 גר' מרגרינה
4 כוסות "פיצפוצית"
1 כוס צימוקים
2/3 כוס אגוזים מרוסקים גס
4 כפות יין
אופן ההכנה
להכניס את השוקולד והמרגרינה לסיר בישול קטן, הנתון בתוך סיר גדול, שבו מים רותחים ולהמיס.
להעביר את השוקולד המומס לקערה עמוקה.
להוסיף את כל החומרים לקערה עם השוקולד ולערבב היטב.
בעזרת כפית להוציא מהתערובת ולשים בגביעי נייר קטנים.
לשים במקרר לפחות כשעתיים שלוש.
מגיש:
מקור: פיצפוצית עדין
שתף את המתכון