הוראות הכנה
מרכיבים
1ק"ג בשר שפונדרה
2 כרעיים עוף
2 נקניקיות צוריסוס(לא חובה)
2 חתיכות מח עצם
1/2 ק"ג תפוחי אדמה
1/2 ק"ג בטטה
2 בצל יבש
4 גזרים
חתיכת דלעת
2 חתיכות פרסה( החלק הלבן)
4 קישאים
3 עלים סלק ירוק
3 תירס
1/2 כרוב לבן קטן
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
אופן ההכנה
ראשית כל מבשלים את בשר השפונדרה בתוך סיר גדול אם 3 ליטר מים ומלח כשעה אחת.
את הירקות שותפים ומנקים אך משאירים אותם שלמים ,במידה ויש צורך אפשר לחתוך ל 2.
לאחר כשעה מוסיפים את כל שאר המרכיבים ,למעט הכרוב,תירס והקישואים,מטבלים לפי הצורך ומבשלים כ שעה נוספת אל אש נמוכה.לאחר כשעה מוסיפים את הכרוב(לא חתוך) את התירסים והקישואים ל 10 דקות נוספים.
הגשה: במגש גדול מניחים את כל הירקות ו במגש אחר את כל הבשרים.את המרק מסננים ומגישים בצלחות עמוקות.כל סועד מוסיף לצלחת המרק את סוג הבשר והירק אשר רוצה.
בתאבון
מגיש:
מקור: ארגנטינה
שתף את המתכון