חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"puchero" ארגנטיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר האסדו הוא המאכל העממי באגרנטינה.אפשר להתאים את הירקות והבשרים לפי מה שיש בבית.
"puchero" ארגנטיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר האסדו הוא המאכל העממי באגרנטינה.אפשר להתאים את הירקות והבשרים לפי מה שיש בבית.
הוראות הכנה
מרכיבים
1ק"ג בשר שפונדרה
2 כרעיים עוף
2 נקניקיות צוריסוס(לא חובה)
2 חתיכות מח עצם
1/2 ק"ג תפוחי אדמה
1/2 ק"ג בטטה
2 בצל יבש
4 גזרים
חתיכת דלעת
2 חתיכות פרסה( החלק הלבן)
4 קישאים
3 עלים סלק ירוק
3 תירס
1/2 כרוב לבן קטן
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
אופן ההכנה
ראשית כל מבשלים את בשר השפונדרה בתוך סיר גדול אם 3 ליטר מים ומלח כשעה אחת.
את הירקות שותפים ומנקים אך משאירים אותם שלמים ,במידה ויש צורך אפשר לחתוך ל 2.
לאחר כשעה מוסיפים את כל שאר המרכיבים ,למעט הכרוב,תירס והקישואים,מטבלים לפי הצורך ומבשלים כ שעה נוספת אל אש נמוכה.לאחר כשעה מוסיפים את הכרוב(לא חתוך) את התירסים והקישואים ל 10 דקות נוספים.
הגשה: במגש גדול מניחים את כל הירקות ו במגש אחר את כל הבשרים.את המרק מסננים ומגישים בצלחות עמוקות.כל סועד מוסיף לצלחת המרק את סוג הבשר והירק אשר רוצה.
בתאבון
מגיש: mario
מקור: ארגנטינה
שתף את המתכון