הוראות הכנה
מרכיבים
1-כרוב לבן בינוני
2-גזרים מקולפים ומגוררים גס
צרור-כוסברה טריה
צרור-שמיר טרי
2-כפות מלח
1/2-כפית פלפל אדום חריף ויבש טחון{סודניה}
3/4-כוס חומץ
5-שיני שום
אופן ההכנה
לחלק את הכרוב ל-8 חלקים ולקצוץ כל חלק לרוחב לרצועות בעובי של -1/2 ס"מ.
להכניס את הכרוב הקצוץ לקערה גדולה ולהוסיף מלח.
לערבב טוב כ5 דקות כך שהמלח יגיע לכל חלק ולהניח בצד כשעה.
לקצוץ את הירק והשום.
לשטוף את הכרוב במי ברז כדקה ולסנן במסננת עד שלא ישארו נוזלים ולהחזיר לקערה.
להוסיף את הירק,גזר,פלפל,שום וחומץ ולערבב טוב.
לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
לשמור בכלי איחסון במקרר{עד שבוע ימים}
הערה..הסלט טעים יותר למחרת.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון