הוראות הכנה
מרכיבים
2-כוסות קמח תירס מנופה.
1-כוס קמח לבן מנופה.
2-ביצים.
2-כוסות מים פושרים.
קורט-מלח.
250-גרם גבינה מלוחה(חמד,ברינזה,בולגרית,צפתית).
20-גרם שמרים/שמרית.
1-כוס שמן קנולה לטיגון.
אופן ההכנה
לערבב בקערה את שני סוגי הקמח ומלח וליצור באמצע גומה.
להוסיף ביצים,מים,ושמרים ולהתחיל ללוש בצק.
לפורר גבינה ולהוסיף..להמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך מאוד.
לחמם מחבת וליצוק רבע כוס שמן.
בעזרת כף גדולה להרים את הבצק ולהניח בשמן החם.
לטגן משני הצדדים עד שיזהבו(אש בינונית).
להוסיף שמן לפני שמניחים עוד לביבות במחבת.
להוציא ולהניח על מגש מרופד בנייר סופג.
הערה: את הלביבות מכינים גם בלי גבינה ואז מוסיפים יותר מלח..1/2כפית.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון