חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורי ברוטב בצל(סאטני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מסורתי גרוזיני..לשבת בבוקר ולאירועים מיוחדים. brטעים מאוד.
בורי ברוטב בצל(סאטני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מסורתי גרוזיני..לשבת בבוקר ולאירועים מיוחדים. brטעים מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 דג בורי בגודל בינוני..פרוס ל-4
8 בצל חתוך לקוביות 1-ס"מ
4 שני שום קצוצות
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית פלפל חריף יבש וטחון
1 כפית גרגירי כוסברה טחונה
3 עלי דפנה יבשים
1 כף תמר הינדי
1 כוס מים
½ כוס שמן קנולה/סויה
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
לשטוף את פרוסות הדג ולסנן מכל הנוזלים.לפזר מעט מלח.
לחמם מחבת ולצקת חצי מכמות השמן.
לטגן את פרוסות הדג עד להשחמה משני הצדדים.להעביר בכלי מרופד בנייר סופג.
להוסיף את יתרת השמן למחבת ולאדות בצל לערבב מידי פעם(להבה נמוכה),להוסיף רבע כוס מים כעבור 20 דקות ולהמשיך לאדות -20 דקות נוספות.
להוסיף שום, תבלינים, רסק עגבניות ואת המים הנותרים ולבשל 20 דקות(להבה נמוכה מאוד).
לסדר את פרוסות הבורי בכלי הגשה ולצקת את הרוטב מעל כך שיכסה כל פרוסת דג.
לאכסן בקירור.
מקובל לאכול בתוספת לביבות קמח תירס(יש מתכון באוסף שלי)ללא גבינה או בתוספת ממליגה(דייסה עשויה מקמח תירס).
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון