חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט סלק אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט שמקובל להכין בפסח אך טעים בכל ימות השנה וקל להכנה.
סלט סלק אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט שמקובל להכין בפסח אך טעים בכל ימות השנה וקל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג סלק אדום מבושל,מקולף וחתוך לקוביות קטנות
200-גרם אגוזי מלך טחונים
צרור-שמיר
צרור-כוסברה
6-שיני שום
1-כפית מלח
1/2-כפית פלפל אדום חריף יבש
3/4-כוס חומץ
3-כוסות מים
אופן ההכנה
לטחון יחד את האגוזים,שום וירק..להעביר לקערה,להוסיף תבלינים וחומץ,לערבב טוב.
להוסיף מים ואת קוביות הסלק..לערבב טוב להעביר בכלי איחסון ולשמור במקרר.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון