חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוזים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוזים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 כוסות חלב
6 כפות סוכר
¾ כוס מיץ תפוזים טרי
½ 1 כפות קורנפלור
3 תפוזים גדולים עם קליפה עבה
אגוזים
צימוקים
קצפת לקישוט
דובדבנים מסוכרים.
אופן ההכנה
מרתיחים את החלב והסוכר.
מערבבים את מיץ התפוזים עם הקורנפלור, מכניסים לחלב הרותח, בוחשים עד שמסמיך ומכבים את האש.
חוצים את התפוזים השלמים לרוחבם.
מוציאים בכפית את פלחי התפוז וקוצצים אותו לקוביות קטנות.
שומרים על "קעריות" קליפת התפוז.
מערבבים את פלחי התפוז + הצימוקים והאגוזים יחד עם התערובת המבושלת.
ממלאים את קעריות התפוז בתערובת.
מקשטים למעלה בקצפת ובדובדבנים.
מגיש: קיבי
מקור: נילי שר-כפר מסריק
שתף את המתכון