הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח לבן
1 כוס שמן
מעט תמצית רום
2 חבילות מרגרינה
קורט מלח
2 אבקת אפייה
לממרח: ממרח תמרים, אגוזי מלך קצוצים וקנמון טחון.
אבקת סוכר
אופן ההכנה
לשים את כל חומרי הבצק עם מים, ככל שנדרש.
מרדדים את הבצק למלבן (לא גדול מדי), מורחים עליו ממרח תמרים, מפזרים אגוזי מלך קצוצים ומעט קנמון.
מגלגלים לרולדה, חותכים לפרוסות ומניחים אותן לאפייה על צידן.
אופים בחום בינוני עד שמשחים מעט.
מוציאים, מעמידים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון