הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית (600 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת
20 עגבניות שרי
1 בצל סגול קטן חתוך לרצועות
2 כפות חומץ בן יין לבן
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
מבשלים את השעועית במים חמים עד שהיא מתרככת אך עדין פריכה (כ-5 דקות אחרי הרתיחה מחדש). בינתיים חותכים את העגבניות לרבעים. מסננים את השעועית ומעבירים לקערה. מוסיפים את העגבניות לשעועית החמה, מוסיפים את החומץ, מיץ הלימון, רצועות הבצל, המלח והפלפל. מערבבים ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון