הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כרוב ניצנים טרי
50 גרם חמאה
2 כפות ג'ינג'ר כבוש טחון
10 עלעלי רוזמרין קצוצים דק
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מנקים את הכרובים , קוטמים את הגבעול ומבשלים במים רותחים ומומלחים כ-5 דקות.
(ההמשך ההכנה בטיגון קצר והגשה מידית. בשלב זה אפשר לעצור את הבישול ע"י קירור הכרובים במי קרח ולשמור במקרר כדי לטגן קרוב לזמן ההגשה).
ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים ג'ינג'ר ורוזמרין מתבלים במלח ופלפל , מוסיפים את הכרובים (מסוננים ממי הבישול) ומטגנים על אש קטנה כ-3 דקות, תוך ערבוב.
מגישים מיד, חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון