חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ניצנים קלסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ניצנים עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל את הויטמינים C ו-A. brבמערב אירופה הוא נחשב כמעדן המוגש באותה נשימה עם אספרגוס לבן brעל שולחנותיהם של מסעדות איכות.
כרוב ניצנים קלסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ניצנים עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל את הויטמינים C ו-A. brבמערב אירופה הוא נחשב כמעדן המוגש באותה נשימה עם אספרגוס לבן brעל שולחנותיהם של מסעדות איכות.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כרוב ניצנים טרי
50 גרם חמאה
2 כפות ג'ינג'ר כבוש טחון
10 עלעלי רוזמרין קצוצים דק
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מנקים את הכרובים , קוטמים את הגבעול ומבשלים במים רותחים ומומלחים כ-5 דקות.
(ההמשך ההכנה בטיגון קצר והגשה מידית. בשלב זה אפשר לעצור את הבישול ע"י קירור הכרובים במי קרח ולשמור במקרר כדי לטגן קרוב לזמן ההגשה).
ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים ג'ינג'ר ורוזמרין מתבלים במלח ופלפל , מוסיפים את הכרובים (מסוננים ממי הבישול) ומטגנים על אש קטנה כ-3 דקות, תוך ערבוב.
מגישים מיד, חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון