חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק סינטה ברוטב בלסמי-חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתה סטיוארט מציעה מתכון לסטייקים שאפשר להגיש עם שעועית ירוקה מאודה ותפוחי אדמה עם רוזמרין
סטייק סינטה ברוטב בלסמי-חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתה סטיוארט מציעה מתכון לסטייקים שאפשר להגיש עם שעועית ירוקה מאודה ותפוחי אדמה עם רוזמרין
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית
4 נתחי סינטה (כל נתח במשקל של 180-240 ג', ובעובי של כ-2 ס"מ)
מלח גס ופלפל גרוס
½ כוס חומץ בלסמי
¼ כוס חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
1. לחמם את השמן במחבת גדולה, על אש גדולה. לתבל את הסטייקים בנדיבות במלח ופלפל משני הצדדים; להניח במחבת. לצלות את הסטייקים, ולהפוך אותם פעם אחת עד שישחימו, כ-2-3 דקות לכל צד למידת עשייה מדיום-רייר. להעביר לצלחת; לכסות בנייר אלומיניום.
2. לשפוך את החומץ למחבת; להרתיח עד שהוא הופך למעין סירופ, כ-1-2 דקות. להסיר מהאש; להוסיף את החרדל ואת המיצים שהצטברו בצלחת הסטייקים. להגיש את הרוטב עם הסטייקים.
מגיש: קיבי
מקור: חיים טוב
שתף את המתכון