חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כתף טלה מסתובב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כתף טלה מסתובב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כתף / שוק טלה 2 ק"ג
8 תפוחי אדמה חצויים
4 ראשי שום חצויים
3 כרשות פרוסות גס
5 בצלים חצויים
5 עצמות מח
למשרה:
1 כף טימין יבש
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס יין יבש לפי הטעם
1/2 כוס סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח גס
1 כף גרגרי כוסברה כתושים
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הבשר לילה בתבנית גדולה מאד.
משפדים את הכתף ומחברים לגריל המסתובב בתנור.
מתחת לבשר מכניסים את התבנית עם חומרי ההשריה ,הירקות והעצמות.
מדליקים את הגריל ומשחימים את הבשר טוב מסביב כ 10 דקות תוך כדי סיבוב הבשר.
מעבירים את התנור למצב אפייה רגיל בחום 180 מעלות לעוד כ שעתיים .
צריך להבריש את הבשר מידי פעם בנוזלים מהתבנית.
מגיש: CookShare
מקור: הראש שלי
שתף את המתכון