הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה מומסת (לחמם עד לצבע חום בהיר)
100 גרם אבקת שקדים
200 גרם אבקת סוכר
80 גרם קמח
160 גרם חלבון
50 גרם פטל
כף ריבת משמש חמוצה
אופן ההכנה
1. מערבבים את אבקת הסוכר עם הקמח ואבקת השקדים לתערובת אחידה.
2. מוסיפים את החלבון לתערובת ומערבבים (אך לא להקציף), מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לקבלת מסה חלקה.
3. מוסיפים ריבת משמש חמוצה .
4. את המסה עצמה מזליפים לתבניות עם שקעים קטנים או לתבניות קטנות נפרדות (יש תבניות סיליקון מיוחדת לפיננסייה). שמים מעט פטל במרכז כל עוגייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות למשך 12 דקות.
מגיש:
מקור: המתכון באדיבות אידלסון 10
שתף את המתכון