הוראות הכנה
מרכיבים
6 ירכי טלה עד חצי קילו האחד
3 שורשי פטרוזיליה קלופים וחתוכים גס
4 שורשי סלרי קלופים וחתוכים גס
5 בצלים בגודל בינוני
קלופים וחתוכים לרבעים
8 שיני שום
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים ל- 6
2 בטטות קלופות וחתוכות גס
1/3 כוס שמן זית
1 בקבוק יין אדום יבש
3 כפות תערובת עשבי תיבול:
רוזמרין, טימין ומרווה
2 כפות אבקת מרק עוף אמיתי של קנור
3 כפות סוכר חום
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. לחמם את השמן בסיר (רצוי להשתמש ב"פויקה"-סיר ברזל יצוק) ולטגן את ירכי הטלה עד השחמה.
2. להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן.
3. להוסיף את היין והירקות ולהביא לרתיחה.
4. להוסיף את התבלינים, להנמיך את האש
ולבשל בין 4 ל-5 שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון