הוראות הכנה
מרכיבים
לנשיקות:
2 חלבונים
125 ג´ אבקת סוכר
2 כפיות אבקת נס קפה
למילוי:
300 מ"ל שמנת מוקצפת
2 כפות וויסקי
לקישוט:
פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
מערבבים את החלבונים ואבקת הסוכר (מלבד 2 כפות) עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נוספת מערבבים את אבקת הנס קפה ושארית אבקת הסוכר.
מפדרים בצורה אחידה מעל הקציפה ומערבבים בזהירות.
על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה, יוצרים בעזרת שק זילוף או כפית עיגולים שטוחים בקוטר 10-12 ס"מ, עוברים שוב על הקצוות ליצירת מסגרת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך שעה, עד שהם נעשים קריספיים. מקררים מעט.
יוצקים את הוויסקי לתוך השמנת המוקצפת ומערבבים.
ממלאים את הנשיקה בקרם ומפזרים את פצפוצי השוקולד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון