הוראות הכנה
מרכיבים
1-½1 ק"ג בשר כתף עגל, טרי או מופשר.
1 כף חרדל
2 כפות קטשופ
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל גרוס גס
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 200°c.
מיבשים היטב את נתח הבשר. מערבבים את יתר החומרים ומושחים בהם את הבשר מכל צדדיו.
מניחים בתבנית ואופים 15 דקות (200°c). הופכים ואופים 10 דקות נוספות.
מנמיכים את חום התנור ל-180 מ"צ. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום וממשיכים לאפות עוד כשעה או עד שהבשר רך מאוד.
מקררים מעט ופורסים לפרוסות.
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון